Retur

Politica de retur

Solicitarea returului

Pentru returnarea unui produs ne poti transmite cererea telefonic sau prin e-mail. Produsul in cauza trebuie sa ajunga la Furnizor in termen de 14 zile calendaristice.

Procedura de retur

In conformitate cu OUG34/2014, beneficiezi de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice de la data la care ai intrat in posesia produsului, iar aceasta prevedere se aplica doar persoanelor fizice. Cu exceptia cazului referitor la defectele survenite in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, fara urme de utilizare sau folosire, fara lovituri sau zgarieturi, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Returnarea produselor se face direct la sediul nostru din Str. Lt. Alexandru Paulescu nr. 6, sector 2, Bucuresti, CP 021544, destinatar Com-Gex SRL si doar in intervalul: Luni-Vineri intre orele 09:00-14:00.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la receptia produsului care a facut obiectul vanzarii.

Produsele expediate prin intermediul curieratului trebuie sa fie returnate OBLIGATORIU cu optiunea de "Deschidere colet la livrare" pentru a permite furnizorului sa verifice continutul si aspectul fizic al produsului returnat. In cazul in care produsele returnate nu beneficiaza de aceasta optiune, ne rezervam dreptul de a refuza receptia acestora. Expedierea produsului ambalat necorespunzator, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate raspunderea expeditorului. Furnizorul verifica aspectul fizic si functional al produselor returnate in termen de 14 zile de la data achizitiei si va informa Clientul cu privire la starea acestora. Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de tine. Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Office Supply.

Modalitati de plata

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

• pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata.
• pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs/iTransfer/Card bancar -> prin virament bancar.